L'univers Estopiñán

Descobreix qui som i qui volem serClients, proveïdors, l'equip de professionals i la família som l'univers Estopiñán . Gent normal, dels quins anem a treballar, dia rere dia, afrontant la vida amb un somriure. No és fàcil, però sabem que ho podem fer senzill, perquè som bona gent. En aquest univers, Pastisseria Estopiñán vol continuar sent la vostra pastisseria de referència,  amb més de 50 anys elaborant els postres de casa vostra .  T'agrada el què fem i com ho fem? Doncs senzillament és gràcies a vosaltres!!


#NINGÚENRERE

#NINGÚ ENRERE

 

Contacta'ns

A la Pastisseria Estopiñán elaborem pastissos i valors. La nostra pastisseria vol ser la pastisseria de referència de la nostra comunitat, amb quelcom més que pastissos. Per això, també compartim i actuem amb els valors de la nostra comunitat, intentem ser agraïts, honestos i solidaris. Ens motiva col·laborar amb diferents institucions del país com la Creu Roja, el SAAS, el fons de solidaritat per la COVID i amb aquelles persones que precisen d'un pastís en els seus moments més especials. A més, perquè no volem que ningú es quedi enrere, aquelles persones que s'han quedat sense feina, tenen el seu pastís d'aniversari gratuït.

LA BOTIGA


LA BOTIGA

 

Contacte

La nostra botiga va començar fa més de 50 anys com a pastisseria. Situada entre l'església i les piscines, a l'avinguda Copríncep de Gaulle de les Escaldes-Engordany. Aquí trobareu sempre el mateix somriure, un bon servei i una pastisseria de qualitat, elaborada amb el mateix amor de sempre, perquè no ho sabem fer d'una altra manera. La pastisseria és com la taula del vostre menjador, va canviant en funció del calendari, com ho fan els nostres els aparadors premiats per la Cambra de comerç.

A dins trobareu diferents seccions, la dels pastissos i les mousses, la de les truges gelades i els bombons, la de les pastes pels esmorzars i berenars i la secció dels records turístics. Tenim moltes ganes de veure-us de nou, veniu? 

LA HISTÒRIA


LA HISTÒRIASi quelcom marca la  història d'Estopiñán  són els  valors familiars  i d'estima del què fem. Des del 1969 ens caracteritza la constància en el nostre servei, i en les ganes de millorar sempre.  El mestratge d'en Rafel Estopiñán ha marcat sempre el llistó de la qualitat dels nostres pastissos, que al llarg d'aquests anys han estat presents en multitud d'esdeveniments importants de moltes de les famílies del Principat.


La calidesa de la  Pepita Pascual és  l'elegància  que ha acompanyat  sempre amb un somriure  a cadascun dels nostres clients, fent que se sentin amb la mateixa naturalitat que a casa seva.I així amb el temps, hem establert una manera de ser que sempre ens exigeix  superar-nos contínuament 


 
 

Gràcies a tots, per tot.


L'EQUIP


L'EQUIP

Per nosaltres és tant important l'equip que no hi ha cap diferència entre l'equip i la família, som tots una pinya. La mateixa responsabilitat, compromís, exigència, respecte i productivitat. Si els mestres de la pastisseria, na Pepita Pascual i en Rafel Estopiñán han marcat el llistó i el rumb, els demés, els que hi havien i els que hi som, sempre intentem mantenir aquesta exigència de qualitat, autenticitat i honestedat amb tot el que fem.

Comptem amb un gran l'equip, hem incorporat grans professionals per donar un millor servei. Uns professionals avesats amb la tecnologia, per aproximar-vos la pastisseria fins a casa vostra (la web és un petit exemple, us agrada veritat?). I també altres professionals pastissers experts amb la pastisseria saludable, per a què no deixeu d'assaborir la bona pastisseria. Fins i tot, tenim una community manager, la tercera generació que no fa pastissos, però fa els millors vídeos de pastisseria que mai hagueu vist.

I ara a més, ens hem adherit al Decàleg de Bones Pràctiques en Lideratge Humanista, amb el propòsit ètic compartit de promoure una Cultura Humanista de la cura, la confiança i el compromís. Sense renunciar a maximitzar el nostre rendiment, productivitat i competitivitat posem per davant el bé de les persones i el servei a la societat. El Decàleg és fruit del treball de co-creació entre acadèmics, empresaris i directius/ves impulsat per l'IECO al Reial Col·legi Complutense de Harvard (RCC) durant la primera setmana de maig de 2022, i subscrit per la International Humanistic Management Association (IHMA) l'1 de juny del 2022. 

Rafel Estopiñán Martinez, Mestre pastisser

Sacrifici, qualitat i maestria els seus criteris de la nostra pastisseria. 57 anys d'experiència professional.

Pepita Pascual Sensat, L'ànima de la pastisseria

Exigència, elegància i prudència la seva manera de ser i el nostre repte. 54 anys d'experiència professional.

Alexis Estopiñán Pascual, Pastisser i altres interessants

La visió i l'execució, el cap al cel i els peus a terra (impossible estirar-se més). 22 anys d'experiència professional.

Patricia Valerio Martins

El motor i l'eficiència de l'obrador. 25 anys d'experiència professional.

Isa Navío Clemente, Vendes

La constància, la perfecció i l'esforç. 14 d'experiència professional.

Karima Bakkali, Pastissera

 El saber fer i fer-ho bé. Mestissage en la pastisseria. 22 anys d'experiència professional

Lluc Dalmau Vall, Assessor en pastisseria 

Pastisseria i xocolateria saludable, lliure de gluten, sense lactosa, vegana. Un repte i una realitat


Ada Lhola Casanovas León, Tecnologia

Posant les vies cap al futur, amb rigor i excel·lència. 14 anys d'experiència professional.

Danae Estopiñán Smith, Responsable de les xarxes socials

Video i imatge de la pastisseria, mostrant-nos tal com som.

Els nostres
clàssics
 

Els de sempre


Pastís de la setmana

marca'l al calendari


Les tradicions

moments inoblidables


Pastisseria saludable

La pastisseria dels propers 50 anys


On som?


Ens trobaràs a Escaldes-Engordany ( Principat d'Andorra ), a l'avinguda Copríncep de Gaulle, molt a prop del Museu Carmen Thyssen Andorra i l'església. A 5 minuts a peu de Caldea i dels principals comerços. Aprofita per passejar pel casc antic d'Escaldes quan vinguis a veure'ns!

Dades del mapa ©2022 Inst. Geogr. Nacional
Dades del mapa ©2022 Inst. Geogr. Nacional